понеділок, 1 лютого 2010 р.

Динамічні ігри для розвитку громад

Чи має бути корисна справа важкою, серйозною і непохитно концентруватися повністю і цілковито на проблемі?
Для когось, можливо, акт доброї справи виглядає саме так. Але ж давайте дивитись на світ та суспільство щиро.
Для більшості людей - позитивні емоції, цікаві заняття виходять на перший план в короткострокових, повсякденних цілях. Можна дати в руки "розвагу" та позитивні емоції, які в ліпшому випадку не нанесуть шкоди нікому. А чому не почати робити те, що буде весело, цікаво, емоційно насичено позитивом і принесе маленький шматочок користі нашому дому - Землі, на якій ми мешкаємо?


Така є наша реальність, спираючись на котру ми обрали шлях захоплюючих заходів, результатом котрого стає домальовування маленького плюсу нашому парку, району, місту, країні, Землі (адже той самий парк, є частиноє єдиного цілого - планети).

Quest (від англ. - пошук) - це жанр інтелектуально-психологічних ігр. Гра складається з розгадування різних загадок, пошуку відповідей на питання та виконання завдань.

Чи це цікаво молоді? А як ви гадаєте? Частина нас (молоді) віддає гроші за такі цікавинки.
Таке прагнення до руху учасники тренінгу "Молодіжне лідерство в соціальній активності" взяли за основу. Відчувши на собі всю яскравість квестів Перевозніков Діма, Охріменко Алекс та Цубера Катя понесли ідею в маси.

Ще восени вони провели квест для молоді. Уявити собі - лише кілька днів зайняла підготовка еко-квесту на журавлівці, а учасники бігали кілька годин по парку, виконуючи завдання, відшукуючи 20 точок. Кілометри території було подолано учасниками, пакети сміття було зібрано. Саме це було основним еко-завданням квесту - зібрати сміття.

І кожен, хто там був хочаб один раз, розуміє, що все сміття зібрати - справа не кількох годин. Ми усвідомлюємо, що воно лишилося, але так само ми усвідомлюємо, що поки ми розважалися, частина проблеми була зведена нанівець. Парк потребує ще не одного такого квесту. Тож приєднуйтесь до наших еко-квестів!

Контактуйте з:
Перевозніков Діма http://vkontakte.ru/id8047434
Охріменко Алекс: http://vkontakte.ru/id23472767
Та зі мною - Цимбал Олександрою http://vkontakte.ru/id5570484

Немає коментарів:

Дописати коментар